Kategóriák

Gyártók

hotel

Hírlevél

2 l. Füredi OXION pH 9,3

2 l. Füredi OXION pH 9,3

A lúgos ivóvíz alapú, oxigénnel dúsított termékeinket elsősorban fáradt, kimerült , erős fizikai munkát végző embereknek és sportolóknak ajánljuk.

Bővebb leírás


385 Ft‎ Áfával

Tulajdonságai alapvetően megegyeznek a FÜREDI ION pH 9.3ivóvíz címszó alatt közöltekkel, de lényeges eltérés az, hogy a termék legalább 50 mg/l oxigént is tartalmaz. (pl. a természetes tavak folyók vize 3 mg/l tartalmaz, ami például kedvező a halaknak).
A magas oxigéntartalom kedvező élettani hatásai miatt ez a termék különösen legyengült szervezettel rendelkező, kimerült, fáradt emberek- és különösen erős fizikai munkát végzők- valamint nagy megterhelésű sportolók részére ajánlott szakirodalom szerint.
Az elfogyasztott oxigén dús vízből a molekuláris oxigén a száj, a gyomor- és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a vérárammal jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe.
Mennyiségi korlátozás nélkül fogyasztható, de alvás előtt legalább 4 órán belül ne igyunk oxigénes vizet, mert az élénkítő hatása miatt nehezen tudunk elaludni!

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés